Μαθαίνοντας να πετάω «Το φιλί του πνεύματος»

της Διονυσίας Θεριανού

Μια αληθινή ιστορία, ένα μαγικό παραμύθι, γραμμένο με αγάπη από έναν για όλους, γιατί όλοι είμαστε ίδιοι.

Ένα βιβλίο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα για μικρούς και μεγάλους.

Η Διονυσία Θεριανού εγκαινιάζει μια καινούργια γραφή στην Λογοτεχνία που συνδυάζει την Φιλοσοφία, το Παραμύθι, την αυτογνωσία.

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Να γίνει μια συγγραφέας, που θα εμπνεύσει ανθρώπους από όλη την Γη, ανεξάρτητα την ηλικία την καταγωγή την κοινωνική τάξη.

Να ανακαλύψουν την δύναμη της Ψυχής να βρουν την ευτυχία στην ζωή τους και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Μαθαίνοντας να πετάω «Το φιλί του πνεύματος»

«Να εύχεσαι να γεμίσει ο ουρανός φτερά. Να καταφέρει ο άνθρωπος να πετάξει μέχρι τις πιο απάτητες κορφές των βουνών του! Περπάτησε στο μονοπάτι των άξιων. Πέταξε πέρα από τα γνωστά, κατάκτησε το άγνωστο», παροτρύνει με δύναμη ψυχής στην φωνή του ο παππούς.

«Ποιά είμαι εγώ για να τα καταφέρω; Κανένας δεν πιστεύει σ’ εμένα. Τίποτα δεν αξίζω. Δεν μπορώ!» λέει, κοιτάζοντάς τον με δάκρυα απόγνωσης στα μάτια, η εγγονή.

«Μπορείς. Αξίζεις. Η Ζωή θέλει δύναμη», απαντάει ο παππούς. «Θα σε μάθω εγώ, αγαπημένο μου παιδί, να φτιάχνεις μόνη σου τα φτερά σου για να πετάξεις. Φτερά δυνατά, άφθαρτα στον χρόνο και τους καιρούς, για να κατακτήσεις τον εαυτό σου, την ζωή, τον κόσμο σου, το όνειρό σου.»

Ένα πρωτότυπο, φιλοσοφικό βιβλίο, βασισμένο στην αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού που βίωσε τον πόνο, την απαξίωση, την απόρριψη και μέσα από όλη αυτήν την πορεία, κατάφερε να κρατήσει ψηλά στα χέρια της, αμόλυντη, την ουσία της ίδιας της ύπαρξής της. Την ψυχή της. Μια ζωή, ένας κόσμος θετικής σκέψης, κατανόησης, συγχώρεσης, αγάπης προς τον εαυτό και τους ανθρώπους, αλήθειας, που το παιδί βιώνει μέσα από τον διάλογο και τα μοναδικά παραμύθια ενός παππού φιλόσοφου-θεραπευτή.

Ο παππούς, μέσα από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στην ζωή της εγγονής του, της διδάσκει τα μαθήματα ζωής και την μαθαίνει πώς να φτιάξει η ίδια τα δικά της δυνατά, αιώνια φτερά, για να πετάξει.

Κάθε σελίδα και ένα πούπουλο. Ένα φτερό. Μια κατάθεση ψυχής. Ένα βιβλίο δύναμης, ζωής, ομορφιάς, αγάπης, που δίνει απαντήσεις σε βαθιά ερωτήματα του ανθρώπου.

Ένα βιβλίο αληθινό, για όλες τις ηλικίες, τα φύλα, τα χρώματα, τις θρησκείες, που έχει την δύναμη να μας αλλάξει την ζωή.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Eκδόσεις Θεριανός.

Για αγορά πατήστε εδώ.