Μια αληθινή ιστορία

Η ανοιχτή κατάθεση μιας πληγωμένης παιδικής ψυχής, ενός μικρού παιδιού που βίωσε μέχρι βαθιά στο πετσί του το bullying.

Λόγω ενός σοβαρού ατυχήματος που πάρα λίγο να στοιχήσει την ζωή και την όραση της, η Διονυσία σημαδεύτηκε ανεπανόρθωτα στο πρόσωπο.

Λόγω αυτής της διαφορετικότητας, δέχτηκε την απαξίωση και τον εκφοβισμό σε όλες τις μορφές, σε όλη την διάρκεια του δημοτικού σχολείου αλλά και αργότερα σαν ενήλικη. Το μεγάλο της όνειρο ήταν μια μέρα να γίνει συγγραφέας. Όταν το έλεγε την χλεύαζαν, την απαξίωναν. Για πολλά χρόνια έγραφε κρυφά, φοβόταν να μιλήσει για αυτό, και προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της να τα παρατήσει γιατί πίστευε ότι δεν ήταν άξια να τα καταφέρει.

Η Διονυσία όμως παρόλα τα εμπόδια που έβρισκε δεν τα παράτησε. Μέσα από έναν πολύ δύσκολο και μακροχρόνιο αγώνα, κατάφερε αυτό που την πλήγωσε βαθιά και θα μπορούσε να την σκοτώσει, να το μεταμορφώσει σε βάρκα για να εξερευνήσει το ανεξερεύνητο. Ποιο είναι αυτό; Να γιατρέψει τις πληγές και να φτιάξει φτερά για να πετάξει. Πως κατάφερε να το κάνει αυτό;

Μέσα από αυτό το βιβλίο θα ταξιδέψετε σε μια άλλη διάσταση. Σε αυτό το ταξίδι, θα βρείτε απαντήσεις, μηνύματα ζωής και δύναμης, θα μάθετε πολλά και θα καταλάβετε πολλά για τον εαυτό σας, και τον κόσμο. Είναι επίκαιρο των καιρών μας, γραμμένο για όλους τους ανθρώπους της γης, μεγάλους και μικρούς. Θύτες και θύματα.

Η Διονυσία γράφει με αλήθεια και αγάπη, για αυτά που η ίδια βίωσε και κατάλαβε μέσα από την δύσκολη περιπέτεια της ζωής της για την ίδια την ζωή και τον άνθρωπο. Γράφει για έναν καλύτερο κόσμο, γιατί θέλει να σταματήσει ο πόνος, όλοι οι άνθρωποι, τα παιδιά να χαίρονται, να γελάνε και να πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Γιατί ξέρει πολύ καλά, πως αισθάνεσαι όταν πονάς, όταν φοβάσαι, όταν βιώνεις την απόρριψη, την απόγνωση, ξέρει πως είναι να ντρέπεσαι να μιλήσεις για αυτά που περνάς, όταν πιστεύεις ότι αυτά που σου λένε ή σου κάνουν σου αξίζουν.

Γνωρίζει πως είναι να πέφτεις σε αδιέξοδο, αλλά και πώς να το μετατρέπεις σε κάτι άλλο.